27.5.2016

Viimeisiä viedään

Huomenna aamulla olisi tarkoitus palata takaisin Suomeen. Tänään tuli ekan kerran hieman haikeat fiilikset, kun tajusi pakatessaan että lähtö oikeasti tulee. En haluaisi vielä lähteä, mutta samalla on niin ihanaaaa päästä kotiin perheen ja ystävien luo! Vielä vaan kun saisi kaikki tavarat laukkuihin ängettyä ja lentokentälle raahattua..

Uskomatonta miten nopeasti 2 kuukautta meni täällä. Kun hain työssäoppimiseen ulkomailla ja tulin valituksi, niin mietin miksi edes hain mukaan. Asuminen sekä työnteko yksin täysin vieraassa kaupungissa kuulosti pelottavalta. Paikan otin kumminkin vastaan ja hetkeäkään en kadu!

Töissä ei ole ollut tällä viikolla paljoakaan tekemistä, vain muutamat chek-init ja siivoomista. Ihan kiva että nyt on ollut hieman lyhyempiä työpäiviä, kun ilmat ovat alkaneet olemaan todella upeat. Tänään sain myös viimeisen päivän kunniaksi paikan pomolta, Jordilta pienen lahjan, sekä kävimme Teresan ja Julian kanssa illallisella.

Vikaksi viikoksi sain tänne ystäväni suomesta ja hän siis majoittui Hostellissa, jossa työskentelen.
Tehtiin niitä perus juttuja mitä olen täällä 2kuukauden aikana tehnyt, eli kiertelimme nähtävyyksiä ja shoppailimme ja tietysti juhlittuakin tuli.Yritettiin myös saada mahdollisimman paljon brunaa, jotta ei tarvitsisi ihan valkoisena suomeen tulla! Yöunet ovat myös jääneet viimeisten viikkojen aikana todella vähäisiksi kun on ollut paljon tekemistä.. Onneksi (toivottavasti) Suomessa tämä meno pääsee kumminkin hieman rauhoittumaan ja normaali laiffi taas jatkumaan. :D


Kiitos Helmi Liiketalousopistolle tästä mahdollisuudesta suorittaa työssäoppiminen ulkomailla! Oli aivan huikea kokemus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti