11.5.2016

Kiirettä pitää

Huhhuh!

Sori jo valmiiksi sekavasta tekstistä.. Pää lyö ihan tyhjää ja tekstiä ei meinaa ollenkaan tulla. :D

Tosiaan, Kaikkina päivinä ollut niin paljon tekemistä, että tänne ei ole ollut aikaa kirjotella. Joka päivä on tullut lähettyä ennen kello 10 töihin ja takaisin kämpälle olen saapunut siinä 11 aikaan illalla ja sitten suunnannut suoraan nukkumaan..  Kiirettä pitää kun nähtävää ja tekemistä on täällä niin valtavasti!!

Sunnuntaina (1.4) sain tänne seurakseni  Helmen oppilaan Julian, joka suorittaa työssäoppimisen samassa paikassa. Tulemme tekemään yhdessä töitä nämä seuraavat 4 viikkoa, respassa sekä siivotessa!
Tarkoituksena on, että opetan Julialle joitakin asioita ja vinkkejä, mitä Teresa on opettanut minulle. Viime ja tämä viikko on ollut töissä todella hiljaista. Suurin osa huoneista on ollut tyhjänä, joten työpäivät ovat olleet aika lyhyitä.

Ollaan Julian kanssa tehty paljon suunnitelmia, mitä halutaan tämän kuukauden aikana tehdä ja tiukkaa tekee ajan kanssa! Olemme käyneet paljon (liikaa) shoppailemassa, sekä myös kaikkia ihania herkkuja on tullut herkuteltua, mikä näkyykin kuvista lopussa.. Taidan siis tosiaan vyöryä takaisin suomeen herkuttelujen sekä shoppailujen seurauksena.. :D Päivät täällä menevät mielettömän nopeasti! Joka päivä ollaan huitelemassa jossakin uudessa paikassa! Suomen lätkäpelejä ollaan oltu seuraamassa eräässä baarissa. Muutamassa paikassa oli hieman ongelmia saada peliä näkymään ja toimimaan, mutta loppujen lopuksi löysimme kumminkin irkku baarin, jossa oli iso kisakatsomo täynnä suomalaisia ja mahtava meininki!!


Viikonloppuna pääsin olemaan turistioppaana vanhemmilleni, kun he saapuivat tänne muutamaksi päiväksi. Säät eivät kumminkaan olleet mitä parhaimmat, kun nyt on jo viikon on putkeen satanut. Täällä kumminkin maisemat ovat niin mahtavat, joten ei ulkona haittaa sateellakaan olla.;) Oli kiva päästä näyttämään paikkoja ja huomata, kuinka hyvin alkaa itse osaamaan paikkojen nimiä sekä reittejä!

Muutama homma on myös tullut huomattua. Ennen tänne tuloa luulin, että Espanjalaiset ovat todella avoimia, sekä heihin on helppo tutustua. On kumminkin tullut huomattua täällä ollessa, että asia ei ole niin. Minulla on ollut monia tilanteita, jossa täytyy itse aina aloittaa keskustelu, sekä keksiä puheen aiheita, jos haluaa keskustelun jatkuvan. Myös asiakaspalvelun tärkeys eroaa suomesta todella paljon. Suurimmassa osassa kaupoissa myyjät eivät moikkaa, tai jos moikkaavat,  niin voivat katsella seinille tai puhelintansa. :D

Siinä nyt kaikki, mitä mieleen tuli! Kuvia löytyy paljon alempaa!:)





Residencia rakennus, jossa respa sijaitsee











 
 

1 kommentti:

  1. Moikka Jenni, vähiin käy päivät siellä ennen kuin kotimatka häämöttää. On ollut mukava seurata eloasi siellä (vähän kateellisena:))ja kiva, kun olet huomannut oppineesi asioita. Yksinkin pärjää, kun on pakko:)Soitellaan, kunhan kotiudut, mutta nautihan vielä loppuajasta siellä! Johanna

    VastaaPoista